Nieuwe website en blog

Nieuwe website en blog

Nadat mijn vorige website nooit echt van de grond kwam omdat ik het niet heel gebruiksvriendelijk voor mezelf had gemaakt om hem bij te houden, heb ik besloten de hele website maar een facelift te geven. Waar de vorige website zich meer richtte op het maken van video, hou ik me tegenwoordig ook steeds meer bezig met fotografie.

Bij een nieuwe website hoort tegenwoordig natuurlijk ook een blog, en deze zal ik dan ook langzaam gaan vullen met allerhande nuttige en minder nuttige informatie. Zo zal ik mijn commentaar geven op technische ontwikkelingen in de fotografie- en filmindustrie, tutorials geven voor mensen die net als ik nog altijd nieuwe dingen willen leren op het gebied van nabewerking, montage, het gebruik van de camera etc. en ook mijn eigen projecten zullen kunnen worden gevolgd via de blog.

Het belangrijkste nieuwe onderdeel aan de website is het vernieuwde portfolio, wat jullie waarschijnlijk al hebben opgemerkt bij het bezoeken van de beginpagina van vincentsteeman.net. Hierdoor is het voor iedereen nóg makkelijker om mijn werk te zien en er een oordeel over te vellen.

En daarmee ben ik gelijk aangekomen bij de laatste grote vernieuwing: Comments! Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk te reageren op al mijn berichten en foto’s: Laat weten hoe jij denk dat ik deze foto nét wat beter had kunnen nemen, discussieer over die ene nieuwe camera of plaats je eigen ervaringen bij mijn berichten. Iedereen is welkom om samen beter te worden in de wereld van fotografie en video.

No comments yet.

Leave a Reply