Tutorials over fotografie

Hoewel ik niet de illusie heb alles te weten over fotografie en video, heb ik zelf ook alles wat ik nu weet moeten leren. Omdat er een grote hoeveelheid informatie beschikbaar is verspreid over het internet is het soms lastig zoeken naar een complete verzameling tutorials voor beginners. Daarom heb ik besloten om stukje bij beetje alles wat ik heb geleerd op te schrijven voor andere mensen die willen beginnen met fotografie of video. Ik begin bij het begin en eindig wanneer ik niets nuttigs meer te melden heb. Tegen die tijd zal je hopelijk als lezer genoeg hebben geleerd om jezelf te ontwikkelen als fotograaf of cameraman, en heb je mijn advies helemaal niet meer nodig.

De eerste ‘les’ staat nu online, ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

No comments yet.

Leave a Reply