Flitser in de boom

Deze week heb ik mijn nieuwe Gorillapod Focus + Ballhead X mogen ontvangen. Het handige van dit statief is dat hij flexibel is in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord. Je kunt hem vastklemmen aan allerlei voorwerpen, en hij is te gebruiken voor camera’s tot 5 kg. Zijn eerste echte opdracht is deze vakantie in Lofoten (Noorwegen), maar ik kon het niet laten hem met flitser erop in een boom te hangen. Om het geheel wat interessanter te maken dan een leeg bos, was mijn vriendin Karlien de pineut. Dit was het resultaat:

Karlien in het bos

Het was overigens nog niet donker toen de foto werd gemaakt, ik heb de foto onderbelicht voor een nacht-effect om vervolgens met de flits Karlien te belichten.

De gorillapod:

Gorillapod Focus + Ballhead X

No comments yet.

Leave a Reply